Huddinge IF P08:3 div 3

Referat: Enskede IK Vit/röd - Huddinge IF P08:3 div 3

Idag var det årets första träningsmatch på div 3 nivå mot Enskede IK på en lite småhal Enskede IP.
Vi är dock ganska vana med att spela på en hal plan för det är det vi har tränat på den senaste tiden.
Båda lagen inleder matchen lite trevande men i den sjunde matchminuten lyckas vi göra 1-0 . 2-0 kommer fyra minuter senare. De sista fem minuterna i den första perioden är det rejäl islossning då vi gör hela fyra mål och går ut i pausvila med hela 6-0. De kommande två perioderna gör vi ytterligare fyra mål och Enskede lyckas få in två bollar i mål. Sammanfattningsvis var det en bra insats på planen, stabilt målvaktsspel, en backlinje som mestadels ligger rätt i sina markeringar, en ganska bra fungerande speluppbyggnad och hela 10 mål av 6 olika målskyttar. Vi har en del att jobba på men med tanke på att det är cirka två månader till säsongsstart ser det lovande ut.

Slutresultatet blev Enskede IK - Huddinge IF 2-10.

Gult kort: Charlie B

Målet: Mert C 3, Amadeus E 3, Farouk El M 1, Albin K 1, Harry PT 1, William B 1